Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still will I harvest beauty where it grows

 

 

AI är ett hett begrepp
boomers som vill verka
insatta pratar ofta om AI
incels är det första jag tänker
på när jag hör om AI
om incels har AI-tjejer
så behöver de inte skjuta folk
i huvudet med en pilbåge
också tänker jag på AI-barn
de är smidigare än biologiska barn
vanliga barn är rätt äckliga
och kostar massa pengar
de snorar och kissar på sig
och man måste vara med dem
ibland istället för att skriva poesi 
AI-barn kan inte få adhd
AI-barn blir inte kräksjuka
AI-barn kan man stänga av
när man dricker sprit
eller åker på semester
AI-barn är genier
som kan skriva sonetter
och nihilistisk prosa
för en ny tidsålder
samtidigt som jag sitter i 
soffan och kollar på
på spåret
(obs! ironi jag skulle aldrig kolla
på på spåret av uppenbara skäl)
AI-barn kan analysera
komplexa mönster
på börsen
AI-barn får inte cancer
de får inte akne
de får inte epileptiska anfall
de blir inte emo
de lyssnar inte på little jinder
de hänger sig inte i dörrhandtaget
pga obetydliga skitsaker
AI-barn är neon

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Androiden VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-23 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP