Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Håll ödmjukheten stor
Håll den så att den räcker och blir över
Vi håller andra i väggar, tak och golv
Till och med håller vi det hos grannarna
Neråt riktad energi
Golvet döljer gud

Ett svart blad
Grå matta
Himlens alla färger
Ser du?

Stimmen av tankar,
som varit,
som viskar
Rör till det, rör upp det
Uppdagar vårt ensamma liv för andra

Tröst
Var öppen för allt
Låt tiden passera som en flod genom dig,
ta emot
Låt det gå genom dig utan att du sköljs bort
Följ med en bit på vägen om det stärker dig




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-23 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP