Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödrop

Är det någon som hör min röst
är jag ensam på jorden
har alla före mig dött
orden klingar ohörda

Jag tystnar
det är ingen ide
det finns ingen som lyssnar
jag är ensam på jorden




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-23 19:28



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så kan vi känna litet till mans, tror jag, det är nog många som känner igen sig, jag med. Var och en tror sig försvinna i mängden.
2024-04-25

  Marita Ohlquist VIP
En berörande text som får mig att tänka på ensamhet och utanförskap.
2024-04-24

  ULJO
Så hemskt.

Du är inte ensam. Jag är här.
2024-04-24

  Blomma-Stjärna VIP
så hemskt - en mardröm!
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP