Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågorna som rullar in

Smärtande,
är minnena som lever kvar

Tröstande,
är stjärnorna som glittrar

Lindrande,
är månen som lyser klart

Uppfriskande,
är vågorna som rullar in

Glädjande,
är att jag fick uppleva dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-23 19:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP