Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förtrollade buktalardockan

Att älska mig
är mer än lätt
även fast jag
är en snuskhummer
med dåligt rykte
Maria och Marie
och Carin
Det är tre gudinnor
mer än tre hjältinnor
Det jag ser då jag ser
dem är magi
Och jag är en förtrollad
buktalardocka
som säger att
det blir jag
och dem i Himmelriket




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-24 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP