Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några typer med lägst lön





Abel Balle, 37.
Har inkomst då och då. En tjuga här och en tia där.
Åt senast i förrgår. En upphittad halv korv på IKEA.

Stina Bygelsnusk, 49.
Går runt på stan och ljuger till folk om sin fattigdom.
I själva verket är hon helt medellös...på gränsen
till medvetslös. Men lögnerna biter och hon fick ihop
till en pizza med kokain förra veckan. Sen gav hon sig
åt Abel Balle och fick suga på korven.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-24 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP