Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtids-resande




Gaspedalen vill sig inte längre
Hur mycket den senile föraren
än trampar på den.

Nu är det AI som bestämmer.






***
(med vilken fart nån kommer
framåt i livet.)









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-24 13:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kamrat AI...hu!
2024-04-25

  Emanuel Sigridsson VIP
Om AI bestämmer blir det... jaaa. Professor Ulf Danielsson (teoretisk fysik) har pratat med AI. Det gick inget bra för AI.

2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP