Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silver

Jag vill inte, men har lust
Jag lyssnar, men tvivlar
Att allt jag hör är riktigt
God person som elak

En tystad nation, jagad person
Strävsam och glödhet är inte den som stannar

Golvet som sand, härligt tyst ibland
Kvinnorna talar i tystnaden
Jag är redo att dela mitt nyfunna silver




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP