Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett rum med dig kände jag mig vacker

Det var inte du som gav
mig såren
Kanske läkte du några
den kvällen

I ett rum med dig kände jag
mig vacker
Kanske var det du som
tillät mig det

Du frågade om jag ville
ses igen
Kanske ville jag med hjärtat
säga ja

Kanske var det rädslan av
att känna mer

Som jag sa nej

Kanske




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-24 20:20



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Känner igen mig.. bra skrivet!
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP