Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hisingen och Södermalm ligger i Ängelsberg

Södermalm ligger ibland
i Ängelsberg
Och Hisingen ligger ibland
även det i byn
Jag trodde tills för
tre minuter sen
att jag inte
sett Marie sen 1988
Men sen slog det mig
att minnet av hennes
högra bröst
var från den här månaden
Harmageddon pågår
för fullt hos mig
Det som fattas är pussar
och kramar
med de utvalda




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-24 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP