Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flashbacks

Det är ett löfte jag fått
att det tar slut
innan rättegången
Blir det inte så
blir jag mycket ledsen
Och jag saknar redan Carin
som lovats mig
Och hon är den tjej jag
inte fått drömma om
i mina flashbacks
Liten Carin har nog tålamod
Men det har inte jag
Se mig gammal och sleten
drömma om tjejerna
20 år gamla igen
och återigen
kära i mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-25 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP