Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Av med masken!


Ser inte vem du är nu,
vet bara vem du var en gång.

Du spelar ett medvetet spel,
där du är någon annan än dig.

I telefon pratar du som om du vore honom.
Hans ord, som du hör dem,
kommer ur din mun

För anpassning har blivit ditt signum,
rädd att bli lämnad ensam.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-25 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP