Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Friska viljor

Ju förr jag blir
frisk desto snarare
ska jag
sjunga om
min framtid
Jag hoppas slippa
vara ute på nazister
en gång till
Det var
den värsta pärs
jag nånsin vart
med om
då det hände
Och inte ens
barnen slapp av mig
stämplas som nazisvin




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-04-25 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP