Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Ensam i mängden

Övergiven i ett myllrande hav.
Stadiga vågor passerar förbi
men ingen berör mig.

Min längtan är så djup
Efter att bli översköljd, sedd.

Offer för omständigheterna
lägger jag mig ner och väntar.

Snart, snart kommer den där brisen
som sköljer upp mig på land.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-26 10:46



Bookmark and Share


  Linil VIP
Så fin skrivit om att vilja bli berörd eller beröra.
2024-04-26

  morgonstjärna VIP
från mörker till gryning
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP