Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tänka på

tänk inte en sekund till
på himmelriket
min kära

du kommer inte dit
utan att bli viss om
att alla dina
spekulationer
slagit slint

det är inte
som här

det är det
enda du kan
vara viss om




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-27 14:33



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
~alla vill till en plats som inte är här~
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP