Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odeladi

Jag dricker kaffet lika girig som en kalv som dricker mjölk ur nappflaska
Telefonen ligger avslagen på bordet som en mörk damm och speglar tavlorna på väggen
Värre än hat, hamnar i en bokhylla i mitt vardagsrum, den absoluta nollpunkten
Jag tror inte att mitt sammanhang är jordens mittpunkt, men det är nånting och är värt något
Äter nudlar, som att äta papper
Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen
Wendelin Stahl, Eisenhower




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-04-27 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP