Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ujuj





Jag bakade bullar igen igår... började ganska sent så blev skönt att krypa till sängs sen... vaknade efter några timmar av att älskling gick ut och lade sig i soffan... jag snarkade... hade somnat med hörlurar... tiktok var på.

Ja och nu kan jag inte somna om... ska försöka snart... vi var i fyra affärer igår, handlade mycket på lidl... kanske åker till en lågprisaffär i morgon... om jag får sova...

Lagt mig i soffan nu. Jag har ont i ryggen... sov här på eftermiddagen igår, älsklingen somnade i sängen...

Ja sen har det inte hänt så mycket... jag försöker få råd med en iPhone. Jag har aldrig haft en i Phone... kanske borde spara lite först...




Fri vers av Inkompitent
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-28 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkompitent