Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obegripliga analogier


Den sista chansen

Affärerna går bra

För en handlare och köpman

 

Numera de epost skicka

Med reklam till kunder kan

 

En som skriver i ett epost att

Det idag är sista chansen!?

 

Ifrån den massproducerande

Servila branschen

 

Nu minsann ska vi idag

kunna rea fynda

 

Handla redan idag

Genom att klicka och skynda

 

Imorgon kan varor vara slut

Och det är försent

 

Jag hade köpt mediciner redan idag

Och har ett samvete så rent

 

Handlat hade jag redan gjort

Ändå kom det mer reklam

 

Undrar om inte detta var

Ett bedrägligt scam??

 

Imorgon är en annan dag

Och jag kan handla mer

 

Ändå kommer det fler

Reklam epost som du ser

 

Taleptox skrev

Den 20240428

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-28 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP