Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obegripliga analogier


Ett minne från förr - tanka

Ett minne från förr

Vår ensamma relation

Tränger sig på

 

I nuet och förminskar

Överenskommelsen

 

Taleptox Skrev

Den 20240428

<+>




Bunden vers (Tanka) av Taleptox VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-28 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP