Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


maj snart

maj snart
kärlekens månad
och jag älskar
en kvinna
född 59 som snart
ser ut som tonåring
det ordnar sig
för mig med
i början
av 20talet
såg jag tio år
äldre ut än vad
körkortet visade
men för två år sen
såg jag ut
som trettio år¨
och jag älskar
kvinnan
som ingen annan får




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-28 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP