Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLAS LIKA RÄTT TILL OLIKA TANKAR

Som vän av allas lika rätt till sina tankar
även om de är olika,
har man även rätten kräva en så korrekt
och adekvat redogörelse som möjligt för
seriösare ställningstaganden om sådan
finnes,för teoretiska underlag är en sak
och praktiska sådana en annan,och där
någon beträda minerade ämnesområden
villkoras vissa kriterier av logiskt resone-
mang väl förankrat i realiteten för att und-
vika onödiga spekulationer utan solida
underlag där stringenta lagar avgör vad
som är och icke är.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-04-28 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP