Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs! Detta har ej hänt!( nu i veckan eller senare)


*Greta fast-för klimat-förstörelse*



Skall nu tvingas att inom snar
framtid bygga vindkraftverk!

Under en bestämd tid,istället
för att hela tiden protestera.

Och göda kärnkrafts-älskarna
med sitt argumenterande age
-rande så helt i onödan.


Ansåg Rådman Rut Moderhed
64 år nu i Maj. Samt utdömde
dom,som kommer att kunna
överklagas.







Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-29 17:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det skall du veta
vår tids ångest heter Greta
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP