Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ned med traditionerna!


VÄGRAR VALBORG!

Valborgsmäss är NONSENS

därför uteblir responsen

från mig och från min fruga

Vi vägrar eld och manskör

(snart blir det väl en transkör)

och oss kan ingen truga

 

LARZ GUSTAFSSON 30/4 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2024-04-30 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP