Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna maj välkommen



Sköna maj
du så förföriskt vacker
med ögon likt solrosor

Sköna maj
du flörtar och blinkar
tänder gamla hjärtan på nytt

Sköna maj
du tvingar av vinterrocken
från både människor och natur

Sköna maj
du smälter de frysta
skapar levande själar

Sköna maj
du ger livet ny nyans
ger färg till hela tillvaron




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-30 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP