Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Kabbleka

Njuter av vacker försommarkväll
vid åkantens krispigt gröna oas.
Små solar kikar fram likt gul kantarell,
så ståndaktiga mot solljuset de dras

Av namnet kan tydas en lekfullhet.
Och döm inte hunden efter håren.
Giftig och bitter till mångens förtret,
men ack så lockande i sin vackra
skrud om våren.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-30 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP