Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnspöken

I Aniaras ljus jag driver hän
har tappat tron på verkligheten
lever i drömmars värld
mjukt som ett cumulus moln
glider jag bort
med hjälp av Prosac

Skumögd
söker jag sanningen
som inte finns

Plötsligt lyser himmelen upp
någon tände en lampa
strålkastaren kastar sitt ljus
mot mitt inre

Virrvarret i hjärnan
renas med läsk
från automaten
nere i hörnet
med nya guldkronor

Invirad i hopp
klampar jag vidare
i blötsnön
fångad av verkligheten




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-30 14:00



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra
2024-05-06

  Blomma-Stjärna VIP
hur vi dömda till verklighet
fångas av illusionen
om en flyktmöjlighet
- utmärkt fångat ;-)
2024-05-05

    Lena Söderkvist VIP
Suveränt.
2024-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP