Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Så ska en"litterär succé-slipsten dras" när det mesta kan inträffa eller?)


"I återuppståndelsens tidevarv. .."




Svenska-Spiritistiska
roman-Sällskapet (SSrS)

Meddelar att August
Strindberg i Orvar
Knorrhanes skepnad

Utkommer med 3 nya
romaner nämligen

1. Influencer-kvinnans
son

2. Gröna rummet

samt ej att förglömma

3. Förorts-borna



Efter att dessa romaner utgivits
Har den högt upp-skattade
författaren Peder Lagersvans
lovat att ta vid.

Med efterföljande fortsättning

Efter en tid då inspirationen
och förtida honorar inkommit
till kommande succé-fattares
skapelserika belåtenhet.


















Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-30 20:27



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Tänka sig att han till sist skulle ge upp och inta en annan skepnad, att han skulle suga in Knorrhane var lite överraskade minst sagt. Men Strindberg hade väl en del goda egenskaper utom sitt excellenta skrivande.

Sen förstås fyndigt med Lagersvans: lite BBC här.
2024-05-01

  Cower At The Man
Verkar ju onekligen uppskattat, men jag fattar inte alls. Satir borde väl, på något sätt, vara nyskapande och inte bara en uppenbar replik?
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP