Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NETANYAHU UTNYTTJAR SITT EGET FOLK SOM LEVANDE SKÖLDAR

Netanyahu använder amerikanska judar
som levande sköldar med att använda
antisemitismkortet som ursäkt och vilse-
ledande manöver ifrån vad judiska stud-
enter i Usa protesterar emot.

Netanyahu vet att det inte handlar om
någon antisemitism längre utan om en
sakfråga om det folkmord han iscensatt
alltsedan 1948 som han skall stå till svars
för och att han då skriker antisemitism
i det läget är bara löjligt.

Antisemitismen har förlorat sin mening
när det kommer till handling och orsak,
medan folkmord riskerar väcka antisemi-
tismen till liv.

En president som inte kan skilja på folk-
mord och antisemitism är verkligen en
fara inte bara för sitt egna land utan för
hela världen.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-30 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP