Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville inte sett din sista suck.

Tårarna
fyller ögon och bröst

Sovit
i samma kläder som jag burit i sex dagar

Minns inte
när jag borstade tänderna

Förstår inte
att du måste ner i jorden

Jag håller dig
levande kvar

Jag vill höra
nyckeln vridas om i ytterdörren

Höra
dina närmande steg

Möta din blick
fylld med ömhet och kärlek

Alltid sedd in till märgen

Alltid nyfiken på vad mer du kunde finna

Älskad för det jag är och inte är






Fri vers av Månfjäril VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-01 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfjäril
Månfjäril VIP