Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Öppna

Öppna det magiska låset
Med nyckeln som bara du har.
Den finns i ditt hjärtas innersta,
i säkert förvar.

Träng igenom det ytliga, utan innehåll!
Kliv över de stängel du rest i försvar
och släpp behovet av självkontroll!
Avhys de demoner som hållit sig kvar!

Den tid som kommer, blir en tid att leva ut.
Dina vingar putsas och görs redo för lyftet.
I flygandets konst gör du din debut.
Att våga i livet och leva fullt ut,
det är ju själva syftet!




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-01 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP