Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokdagar om frön

vårda det inre
möblemanget

Schopenhauer
Sven Delblanc

savinellin
med burley

promenad
förbi eken
den tomma
hundrastgården
ut mot fälten

urålderns
markgreve
går näverlur
över nejden

Bellman
vaknar ur
slummern
på Klara
kyrkogård

dofterna nu
så påtagliga
omslutande
äppelblom
frökapslar
yr omkring
befriade

klorofyllen
ligger som
bomull i
luften




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-01 12:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Åminne".

2024-05-06

  Bodingen VIP
Jäpp, fotosyntesen jobbar för högtryck nu.
2024-05-03

  Mats Edin VIP
Livets vax
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP