Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Förnimmelse-intolkning*




Dikten är aldrig riktigt
det som du själv tror

I andras ögon kan den
bli
till nåt helt annorlunda

Som en kameleont sittandes
på grönan kvist i Madagaskar

En åtta-armad bläckfisk
långt nere i havets djup


Eller som en hoande
gök
uppe Korpilombolo.


Det har ju alltid att göra
med vem och vad som
avläser den


Olika sorters människor
eller en elektronisk AI-
maskin?





Prosa av Sefarge VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-01 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP