Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga fånga dagen



Som din dag kan vara,
så behöver inte morgondagen bli.

Denna dag har en egen full agenda,
innebär det att du tar denna dag för att tömma den.

Varje dag bär på sin egen ovisshet att utforska,
och söker nödig kraft för att föra oron till säker hamn.

Låt dagens nu fånga ditt intresse,
till att våga överlåta dig till dagen,
fånga den , och den blir din.






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-02 09:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text att tänka på till morgonkaffet.
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP