Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudmjuk var kramen



Hudmjuk var kramen
en berörande skälvning
smått betagen blev jag

Den lilla sprattlade
avknoppad från moderliv
helt naken med strålande ansikte

Mötet med den nyfödda
känns Gudom nära
en respekt för livets storhet jag ej vill glömma

Kramen gör att vi påminns
för att inte förminskas
om att livets storhet finns




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-05-02 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP