Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrkesstolthet

 


Till vardags en problemlösare
som i allt vill finna den perfekta lösningen i alla situationer

Hinder finns alltid på vägen såsom tid, komplexibilitet,
budget och motparters rädsla, vilja eller ovilja
 
Ibland måste till och med jag kompromissa
och gå med på att välja ett mindre perfekt alternativ
 
Även om lösningen för mig inte är helt tillfredsställande
så finns det ju nåt som heter good enough 
 
…och som jag trots allt nog kan leva med
 
Men jag kommer alltid att komma ihåg att det var jag
som hade den perfekta lösningen och därmed inte är mitt fel
att det inte fungerar tillfredsställande
 



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-02 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP