Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltför mycket på schemat

att sätta mig ner lägga pussel
inget jag hinner med
min tid knapp lever dagen
försöker utan större
åthävor klara
de uppgifter jag fått
kan vara så lyssnade
mycket på andra då han var sjuk
Många har av livet blivit kantstötta
men även Peter parker
har orättvist måst lida

hälsan oändligt viktig för alla
han som inte åkte utan strålades
de drog ut 4 tänder de skulle
bli skadade
han hade fått hudcancer
vid tinningen
och klokuggla under ett sekel
kämpade för återvinna livet

vad väger tyngst
Ingen går jämföra
Alla förtjänar respekt

imorgon fortsätter målaren
jag med natti klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2024-05-02 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP