Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återvänd inte ens med en tanke till båten som du kastades ifrån.


Återvänd inte ens med en tanke till båten som du kastades.

 

Tänk inte ens på att vända tillbaka

Tänk inte ens tillbaka,
I båten du kastades från,
För vågorna vill svälja dig,
Och låt vinden stjäla ditt sista ord.

Du var en vandrande fågel,
Med vingar av eld och ögon av stjärnor,
Men du föll i livets fälla,
Och nu är du bara en skugga på havet.

Minns inte de goda tiderna
När solen gick upp i din själ,
Nu är du bara en trasig duk i vinden,
En dröm förlorad i den djupblå natten.

Tänk inte ens tillbaka,
För världen behöver dig inte längre,
Och dina drömmar har gått åt vinden,
Som rosenblad i gryningen.\




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-03 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP