Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utvilad ?

pigg som en mört
stiger ur dimman
i arla timman
ännu är det mörkt
och gatlyktorna tända
ser ljuset återvända

godmorgon klokuggla
och alla dystergökar

visst finns de
lika väl som väster
och östergök
men även tröstergök
så länge liv finns
finns det även hopp
och spränger målsnöret
i Mora med
segerkransen om halsen









Bunden vers av morgonstjärna VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-03 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP