Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen slår ner mig

Sanningen slår ner mig
på det kalla golvet

Dubbelvikt försöker jag
andas och förstå

Du är borta för alltid det
kommer bli så tomt

Inga fler tröstande ord
eller roliga skämt

Inga tysta harmoniska
stunder i samspel

Tankarna är svarta och
hålet i hjärtat ökar

Någon gång kanske jag
orkar resa mig upp

Men just nu vill jag bara
ligga kvar på golvet

Och sakna dig






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-03 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP