Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan



Fångade tanken i luften,
hängande , blir bilden till frågor.
Att finnas till eller inte,
att leva eller bara överleva.

Eviga frågan om livets gåta
kommer till sin spets i bilden.
Var är vi i förhållande till
bilden av meningen?

Den ängsliga själen nu blottar sin botten,
där synad , helt medfaren.
Söket ligger på radarn,
där bilden smått klarnar.





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-03 12:11



Bookmark and Share


  helenita VIP
Existentiellt viktig fråga som man vill ha svar på
2024-05-14

  Öknens Ros VIP
Tänker, är det bara vi människor som har tankar om livet som sådant?
2024-05-03

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text som jag tror att många av oss känner igen sig i.
Ja, vad är meningen med livet?
Frågor söker svar.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP