Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet väl


det är de största skurkarna
som kastar sten i glashus
har med tiden insett
på pricken stämmer det
och kören de omger sig med
gör inget för ta dem
ur villfarelsen
därför får vi ett samhälle
som straffar den redan straffad är
och den som håller
i bödelsyxan
ser till hålla
händerna rena




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-03 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP