Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kände mig mänsklig igen

avslutade dagen
med en sallad
i den fanns nötter frön
ett kokt ägg litet lax
plus andra nyttigheter
och ett glas mjölk till

det är tragiskt Peter parker
Då jag vänder mig om
låter blicken följa vägen
som du och jag gått
blickar jag ut över ett hav
där skepp med man och allt
gått i kvav
vi har överlevt för vi delade
livboj för nå land
och vi höll varandra i hand






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-03 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP