Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför slutade du inte ?





Hon suckade, som man kan göra när man har
med en idiot att göra, och berättade att han som
ringt upp pratade snusk i 30 minuter.


Varför la hon inte på ?


Anna, 36, från Stockholm uppskattar att 1 600 män köpte hennes kropp. ”Jag upptäckte snabbt hur vidriga torskar kan vara. Jag blev slagen och kissad på, bajsad på. Fasthängd i saker. De bad mig spela barn jättemånga gånger.”


Varför lät du dem fortsätta ?


Vad är det med alla frigjorda kvinnor ?
Varför betyder kroppen mer och mer för kvinnan ?
Varför skäller kvinnan på män som bara vill en enda sak ?





Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-05-03 18:20



Bookmark and Share


  Foohexa
Förmodligen"
att vara modig i förväg
Genväg

trasig"
som klär sig i trasor

missbrukare
missbrukad
för missbrukad
vissa brukar missa det
således blir vissa fria till sist förbrukad
obrukbara brukar missa vad de tra sig till
gemen genväg?
Förmodligen.



2024-05-04

    Lena Staaf VIP
Hon som sålde sin kropp var nog inte vad man menar med frigjord. Men förmodligen en trasig missbrukare.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP