Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista leende

Ligger i sanden på stranden
och försöker känna något

Vet inte om det är kallt eller
varmt eller vilken dag det är

Hör inte längre vågornas
sång eller måsarnas skri

Smärtan har börjat avta
kan inte röra mig längre

Håller på att försvinna och
öppnar sakta mina blåa ögon

Ser glittret från månen i
vattnet och ett leende sprids

En sista gång




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-03 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP