Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer alltid falla för dig

Jag faller
Gravitationen verkar inte på min kropp
Jag faller utan upp eller ned

Jag faller
Mellan start och slut finns ingen distans som kan uppnås
Jag faller i ett ändlöst djup

Jag faller
Visarna har slutat vrida sig runt sin axel
Jag faller för evig

Jag faller
Klär mig naken i sorg och förtvivlan
jag faller kall och trött

Jag faller
Ljuset från måne och sol ger mig ingen kontur eller skugga
Jag faller utan kropp

Jag faller
Hos dig är mitt hjärta och som inte kan väcka dig till liv
Jag faller ensam i en ensamhet

Jag faller
För att jag föll för dig
Jag faller utan ånger








Fri vers av Månfjäril VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-04 00:27



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
" Jag faller utan ånger".
Vad ska man säga, texten skär i hjärtat. Bara så.
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Månfjäril
Månfjäril VIP