Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett gott skratt


får man masked singer
tänk om alla maskerade
vore lika roliga
säker på du håller med
Peter parker





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-03 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP