Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs inte mina rader

Tusentals rader
ord efter ord

Kärlek, smärta
glädje och sorg

Dikter, noveller
outgivna böcker

Vunnit några priser
men också fegat ur

Men älskade du
läs inte mina rader

Då skulle du förstå att
många handlar om dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-03 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP