Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obegripliga analogier


Sanningens gränslinje

Vad som verkligen är sant

Om det förflutna

Är dolt för oss senare

Genom det förflutnas rand

Ingen kan veta vad

Som verkligen hände

Vilka som teg eller handlade

Och vilka som kände

Bortglömt är det mesta

Som hänt och det som känts

Minnen från 30-40 år gamla

Är försvunna i det förflutnas rand

Så sorglig och ledsam

Är vår medverkan I denna fars

Som de yngre vet så lite om

Om du frågar en 20 åring om

Vad som hände då 1986

I våra liv får du inget svar

Hur ska de kunna veta

Något om det som hände då??

Om inte du berättat

Om du inte glömt bort det?

Kvar finns kanske bara ett fotografi

Och en bildrik berättelse

Från en svunnen tid

 

Taleptox Skrev

Den 20240504

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-04 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP