Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskrepans i arbetsmetod

plötsliga ryck
fram och tillbaka
från det ena till det andra
kompromiss, snack, halvklart
avbrott, telefon, kors och tvärs
hullerombuller halvfart
hitochdit sicksack
snicksnack

-

idé

analys

förberedelse

själva uppgiften

en sak i taget

fullt fokus

klart




Bunden vers av rostspik VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-04 07:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att vara systematisk och metodisk funkar bäst.
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP