Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rao

jag ska äta
vad ska jag äta
sa Rao
och tittade strax
in i värmeskåpet
på mina majsplättar

en ond skitstövel
och han åt
minst en plätt

han jobbade
enbart
för att kunna stjäla




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-04 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP